09 آذر 1401

حضانت فرزند بعد از 7 سالگی

دسته بندی : خانواده | حضانت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من ۶سال پیش از همسر سابقم توافقی جداشدیم،یک فرزند داریم ک داخل شرایط طلاق تاسن بلوغ ب مادر داده شده
دخترم مشکل قلبی و کلیوی داره وچندجراحی داشته و تا ب الان ک نزدیک ۷ سالشه پدرش هیچ حمایتی ازش نکرده و از شرایط خود بچه و یا درمانش اطلاعی نداره و کلا تو جریان درمان و بیمارستان دخترم نیست و تالان همه ی پیگیری ها با خودم بوده ،سابقه ی اعتیاد و زندان هم داشته
حالا من مجددا ازدواج کردم و پدر دخترم میخواد پیگیری کنه و بچه رو ازم پس بگیره،آیا با توجه ب شرایط دخترم و پدرش ممکنه؟
دخترم تو این ۷ سال دو سه بار پدرشو دیده وهیچ آشنایی با خونواده ی پدری نداره وتا بحال خانواده پدریشو ندیده
الان هم هیچ تمایلی ب دیدن پدر یا خانواده ی پدری نداره و از اینکه پدرش بخاد بیاد ببینتش ب شده عصبی و استرسی میشه و گریه میکنه
الان ک من ازدواج کردم دخترم منزل پدرم زندگی میکنه
و پدر بزرگ پدری در قید حیات نیست،مادربزرگ پدری هم سنشون بالاست
همسرسابقم با مادرش دوتایی باهم زندگی میکنن
و اگ پدر دخترم سرکار بره دخترم باید با مادربزرگش بمونه
من ازتون کمک و راهنمایی میخام ک چجوری حضانت دائم دخترم رو بگیرم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام دعوای حضانت فرزند شما طبق ادعاهای مطرح شده قابل دفاع می باشد