09 آذر 1401

کارسازی مبلغ چک در حساب صادر کننده

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام چند فقره چک در وجه شخصی و بنام ایشان صادر کردم و قراردادی باهم منعقد کردیم برای خرید زمین از ایشان . اما بعد از دریافت چک‌ها متواری شده و چک‌ها رد خرج کرده و زمین رو هم بنام من نزد. شکاین کردم اما دستم ب جایی بند نشد چک‌ها همه برگشت خورده و دوسال گذشته اما هنوز بابت چک شکایتی ازم نشده. با اینکه برگشت خوردن چکها و قبل از اینکه شکایتی بشه بابت چک صادر شده و مطالبه مبلغ چک و ... آیا میتونم مبلغ چک‌ها رو پر کنم یا باید با ضررو زیان و به روز پرداخت کنم ؟ چون دادگاه بهم گفته باید چک‌ها رو پاس کنی و از طرفت شکایت کنی

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله شما مبلغ چک را در حساب خود منظور نمایید و تا وقتی حکمی از محکمه نداشته باشند نمی توانند تاخیر تادیه را از شما مطالبه نمایند.