09 آذر 1401

استرداد لاشه چک ضمانتی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
سمیرا قهرمانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من حدود دوماه پیش رفتم پیش مشاوره تحصیلی
بعد یه برگه داد امضا کردم نوشته بود که ثبت نام کنید یه درصدی از پولتون برگشت داده میشه
به هر حال من الان دیگ نمیخام ادامه بدم امروز رفتم صحبت کردم گفتم که نمیخام دیگ بیام گفتش که تو چه بیای چه نیای چک دست من داری پول ندی میرم برگش میکنم اون چک روهم داده بودم به عنوان ضمانت الان چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باید قرارداد فی مابین مورد بررسی قرار بگیرد ، اگر چک بابت ضمانت بوده است تحت یک سری شرایطی میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح کنید البته محتوای قرارداد بسیار مهم است.