09 آذر 1401

دادخواست الزام به تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
سمیرا قهرمانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یکسال هست که ازدواج کردم
رابطه مون با همسرم خوب بود اما اخیراً یک سری مشکلات پیش پا افتاده و اختلافات جزیی و جر و بحث بینمون پیش اومده
یک اخلاق بدی که همسرم داره اینه که تا اختلاف کوچکی بینمون پیش میاد تماس میگیره با پدر و مادرش
چند بار تو چند ماه اخیر تماس گرفته که آخرین بار همین چند روز پیش بود که پدر و مادرش اومدن منزل ما و دخترشونو بردن و گفتن شما بدرد هم نمیخورین بهتره تمومش کنین در صورتی که اگر دخالت نکنن به راحتی ما مشکلاتمونو حل میکنیم
حالا به نظر شما بنده میتونم شکایت کنم ؟
و کلا باید چطور این موضوع رو حل کنم
البته قبلاً با مشاور روانشناس صحبت کردم و ایشون گفتن با یک مشاور حقوقی هم صحبت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دادخواست الزام به تمکین به طرفیت همسر خویش مطرح کنید.