09 آذر 1401

سوال کاربر درخصوص حضانت طفل

دسته بندی : خانواده | حضانت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام مجدد در صورتی که ازدواج با همان طرفی که یه سال در ارتباط بودن بنده میتونم کاری چیزی به غیر از حضانت انجام بدم یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی سوال شما ابهام دارد اگر روابط نامشروعی از طرف مقابلتان صورت گرفته و دلایل و مدارکی دارید بله میتوانید طرح دعوی نمایید . و اگر سو رفتار ایشان را اثبات نمایید علاوه بر حضانت طلاق بر مبنای عسرو حرج را نیز میتوانید درخواست نمایید .