09 آذر 1401

روابط کارگر و کارفرما و بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
سمیرا قهرمانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقتتون بخیر
ببخشید من جایی کار میکنم که بقیه پرسنل که دو نفر هستن بازنشسته و بیمه هستن و فقط بنده بیمه نیستم از کارفرما درخواست کردم بعد از سه سال بنده رو بیمه کنن
ایشون میگن حداقل افراد برای بیمه باید سه نفر باشن در غیر اینصورت اداره بیمه قبول نمیکنه
آیا حرف ایشون درسته و من باید بدون بیمه برای ایشون کار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کارفرما موظف است تمام افرادی که برای وی کار میکنند بیمه نماید ، ابتدا اظهارنامه ارسال کنید در صورتیکه باز هم توجهی نکردند از طریق اداره کار از وی شکایت نمایید.