09 آذر 1401

انتقال ملک باتوجه به سال ساخت

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر منزل ما در سال ۴۰ ساخته و در سال ۴۹ خریداری شد بروت هیچ خلافی دخل و تصرف و اضافات در معابر قولنامه شده محضر گفته چون قبل از سال ۵۵ منزل ساخته و معامله شده نیاززبه پایان کار نبست اما خریدار مفاصاحساب میخواد چگونه می‌توان با توجه به تبصره ۸ ماده ۱۰۰ شهرداری بدون پایان کار مفاصاحساب از شهرداری دریافت کرد و در قرار داد مشمول ضر ر و زیان نشد در ضمن استعلام سازمان ثبت اسناد محضر و دارایی و محضر اجازه به نقل و انتقال مالک به خریدار داده

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر طبق ماده و تبصره مذکور نیاز ندارد نمیتواند شما را ملزم به دریافت نماید علی الحال خسارتی نیز متصور به جنابعالی نیست