10 آذر 1401

ابطال سند ماده 147 و صورتمجلس تفکیکی

دسته بندی : حقوقی | املاک
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک زمین ۲۰۰۰ متری در سال ۷۶ خریدم از بنیاد مسکن ک سند عادی یعنی مباینامه خریداری شد سند ثبتی نداشت اون زمان
در سال ۷۹ در یک مبابنامه ای ۳دانگ از این زمین ک ۱۰۰۰ متر بود ب صورت مشاع فروخته شد و باید با اختیار فروشنده ب خریدار تفکیک بشه و بلوک چینی کنه( متنی ک نوشتم دقیق مطابق با مباینامه است)
بنده ی تصادفی کردم چند سال فراموشی داشتم نرفتم ک ی سری ب زمین بزنم
الان بعد ۲۰ سال دیدم الزام ب سند شدم رفتم دیدم ک ۱۰۰۰ متر از زمین یا بهتر بگم ۳دانگ مشاع از اون زمین هنوز ب من تعلق داره
الان اون ۲۰۰۰ متر ۳تا متصرف داره ک یکی سند ۱۴۷ گرفته و تا دیگه الان از من امضا میخوان برای سند
اون شخصی ک ازم‌خریده بود خیلی سال پش فروخت چند دست جا ب جا شد
من برای اینکه ۳ دانگ مشا ملک رو دوباره بدست بیارم باید از چ سمتی طرح دعوا کنم
از ثبت؟ از اثبات مالکیت ؟از بدون اجازه تفکیک‌کردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی باعنایت به متن خریدار اختیار تفکیک 1000متر داشته است و به صورت مفروز الرعیه به ایشان واگذار نموده اید. بنابراین تصرفات اشخاصی که ستبقه مالکیتشان به شریک و در حدود 1000متر است قانونی و مازاد غیرقانونی است. درصورت ادعای عدم رعایت توافق و مرجع تقاضای ابطال یا اصلاح صورت مجلس تفکیکی اداره ثبت می باشد.