11 آذر 1401

اعطای وکالت جهت رفع مسدودی حساب

دسته بندی : حقوقی | وکالت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباسید سال ۹۸ از کارت بانکی و مدارکم سو استفاده شده ودراین مورد چند تا شاکی داشتم حالا شاکیان و پروندها رو مختومه کردم و رضایت گرفتم و پروندها مختومه شده ولی حسابم مسدود شده ایا وکیلی هست که حسابم را رفع مسدودیت کند و هزیته اش رو هم بهم بگید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله شما میتوانید در هر شهری هستید با وکلایی که در همان شهرفعالیت دارند تماس بگیرید و پرونده شما را پیگیری می نمایند.