11 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص تدلیس در نکاح

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ، من ۳ بهمن سال قبل رفتم خواستگاری و از ۸ بهمن هم شروع کردیم به آشنایی و بیرون رفتم و ایشون ب من گفته بودن که قبلا ازدواج کردن و طلاق گرفتن و ما ۲۷ اسفند عقد کردیم و بعد مدت ها به دلیل اخلاق ایشون به مشکل خوردیم و حالا من متوجه شدم که زمان آشنایی ما ایشون هنوز طلاق نگرفته بود (تمامی مدارک ارتباط تلفنی ،پیامک، واتساپ بین خودمون رو دارمو۲۷ بهمن طلاق گرفتن) و ایشون در مورد جدایی قبلی به دروغ گفتن نامزد قبلی شون صیغه داشتن وسرطان دارن(همسر قبلی سپاهی هستن و سالم هستن) که کذب بوده ،حالا میتونم شکایت کنم که چرا ایشون همسر ی نفر دیگه بوده ب من اطلاع نداده و با من در ارتباط بوده و در مورد همسر قبلی دروغ گفتن(شواهد کافی برای اثبات ادعای اینها هست) و فریب در ازدواج بوده؟؟ (در ضمن ایشون چون ارتباط جنسی نداشته با همسر قبلی عده نداشته ولی با من ارتباط داشتیم)

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله تدلیس درنکاح صورت گرفته و مرتکب روابط نامشروع شده است ،فریب کاری در ازدواج یا تدلیس در نکاح می تواند سبب فسخ ازدواج از سوی شما می شود . البته اگر رابطه زناشویی اتفاق افتاده باشد ، شما مکلف به پرداخت مهریه به زن می باشد .