11 آذر 1401

وکیل جهت رفع موانع از طریق شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
یک زمین ۱۰۰ متری داریم که ۳۰ سال هست شهرداری اجازه ی فروش و ساخت نداده، مالکان دیگه ای هم هستن، که کنار زمین ما زمین دارند، چون شهرداری فردیس میخواد پارک بسازه میخواد به قیمت ۱۰ ، ۲۰ میلیون زمین مالکان رو بخره زمینی که قیمتش ۲میلیارده، حالا همه مالکان میخوان وکیل بگیرند،،، میخواستم بپرسم آیا بعد از ۳۰ سال آیا امیدی هست یا گرفتن وکیل بی فایده است!؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به بیانات جنابعالی میتواتید از طریق دیوان اقدام تا مشکل مرتفع و قیمت زمین به نرخ روز دریافت نمایید - درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر و معرفی وکیل موفق در این امور از تماس تلفنی استفاده نمایید