11 آذر 1401

تقسیم ترکه و سهم الارث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من خانم هستم سال ۱۳۹۹ یه آپارتمان ۹۰ متری به مبلغ ۷۷۰ میلیون خریداری کردم دوتا خواهر دارم سهم الارثمون ۵۰۰ میلیون بود میخوام بدونم سهم دونگمون چطوری محاسبه میشه بقیه پول رو خودم دادم مبلغ ۲۷۰ تومن

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی ترکه شما به سه تقسیم مساوی فی مابینتان تقسیم میشود و اگر وراث مخالفتی نداشته باشند بدوا شما میتوانید ۲۷۰میلیون شما را پرداخت کنند پس از آن هر چقدر که باقی ماند بین هر سه ی شما به نسبت مساوی تقسیم می شود .