باطل کردن شروط ضمن عقد از سمت زوجه امکان دارد؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشید شوهرم 98.4.26دادخواست طلاق نموده اند و قبلا از خواستگاری به بنده 2طلاق خود را نگفته اند و در دفتر خانه شاهدان حاضرمیدانند که دفتر خانه اضافه نموده و مهریه عندالتسطاعه و زوج شرط اضافه نموده که اگه زوجه مقام مطالبه مهریه برآمد حق توقیف اموال را ندارد و یک چهارم حقوق تعلق بگیرد و آیا این شرط به طلاق زوج هم اثر دارد اونجور میدهند درحالی که اموال دارند 2خانه یک پیکان وانت و حقوق بالای 4میلیون دوما بنده اقدام به مهریه نمودم و اجرای نمیگذارند توقیف کنم میگویند که حق و توقیف نداری چیکار کنم میگویند شرط را باید باطل کنی و بنده اگه حکم قطعی بیاد و شرط باطل نشه میتونم دادخواست مهریه را انصراف بدم و اجراییه نبرم و بگم با توجه به طلاق زوج مهریه را بده تا حقم که مهریه 100میلیون ریال می باشد بتونم بگیرم بنده چیکار کنم شما را بقران بگویید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا شرط عدم توقیف اموال برای مطالبه شرط باطلی است و‌قابلیت ابطال در دادگاه دارد ثانیا اگر زوج دادخواست طلاق داده شما در دادگاه کافیست لیست اموال را بدهید و تقاضا کنید چون استطاعت مالی دارد در هنگام اجرای طلاق باید مهریه نقدا پرداخت شود و دادگاه باید در حین صدور طلاق تکلیف مهریه جهیزیه نفقه و اجرت المثل را مشخص کند