12 آذر 1401

امکان سلب حضانت از مادر با ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
همسرم فوت شده و یک دختر یکسال و یک ماه دارم وخودم شیر می دهم.اگر بخواهم ازدواج مجدد کنم بعد ازدواج پدربزرگ بچم میتواند با دادگاه درجا از من بگیرتش.چون میگن داداگاه کافیه بدونه ازدواج کردی بچه رو میده به پدربزرگش اگه پدر بزرگش بخاد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ خیر این موضوع صحت ندارد اولویت حضانت با پدر و مادر هست و بموجب رای اخیر وحدت رویه بر خلاف قبل ازدواج مجدد مادر ب تنهایی دلیلی برای سلب حضانت از وی نخواهد بود بنابر این حتی با ازدواج مجدد شما اگر دلیلی دیگر برای عدم صلاحیت و سلب حضانت نباشد فرزندتان با شما خواهد ماند موید باشید