12 آذر 1401

اخذ گواهی حصر وراثت و تقسیم ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم از مادرم جدا و ازدواج مجدد کرده و همسر دوم هم بچه ای نداره دو خواهر دارم و خودمم پسر هستم و پدرم در سن ۷۵ سالگی فوت کرده الان همسرش میگه که پدرم ۳ دنگ از خانه مان را بعد از مرگ به نامش کرده است آیا میشه همچین چیزی باتوجه به اینکه همسر بچه ای ندارد و با توجه به اینکه پدرم ۳ تا بچه داره و اینکه همسر دومش وسایل خانه پدرمان را بدون اجازه ما می فروشد چطور میتونیم پیگیری کنیم و مراحل قانونی انحصار وراثت را بگین لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی در صورت وصیت به انتقال یه دانگ منزل بعد از فوت صرفا وصیت پدر تا یک سوم اموال نافذ است و ارائه وصیت کتبی الزامی است. جهت دریافت گواهی حصر وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید. موفق باشید