12 آذر 1401

الزام به تمکین زوجه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | تمکین
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده باخانومم دعوا کردم ونزدیک ۸سال هست که داریم زندگی میکنیم وتا حالا هزاربار ناراحتی درست کرده ورفته توکوچه خیابون آبرو ریزی کرده وخونش ترک کرده وبعدازچندروز دوباره برگشته یعنی کارهمیشگیش هست ولی آخرای سال ۱۴۰۰بود که برای مبلغی پول دعوادرست کرد ومنم چون میشناختمش چیزی نگفتم ولی رفت توخیابون که سروصدا کنه منم به خاطرآبروم گفتم باشه بیا بریم بدم که رفتیم عابربانک ولی هرچی گفتم بده برات جابجا کنم نداد چون خودشم بلد نبود وشروع به سروصدا کرد منم دیدم گوش نمیکنه میخواستم ازعابربانک بیام بیرون که منو هل داد ونزاشت دوباره اومدم برم بازم هل داد بارسوم خواستم برم که دست انداخت توصورتم ومنم چون بچه کوچیک بغلم بود اومدم دستش بگیرم ازپله افتاد ومچ دستش شکست چون لبه پله بود ولی یک ماهی خونش ترک کرد وشکایت کرد وادامه نداد و دوباره برگشت خونش تا چند ماه پیش که دوباره دعوا درست کرد وخیلی آبروریزی کرد حتی برای همسایه ها هم ناراحتی درست کرد وخونشم ترک کرده وبچه کوچیکشم ول کرده رفته ورفته شکایتش به جریان انداخته میخواستم ببینم چی میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی می‌توانید الزام به تمکین ایشان را از طریق اظهارنامه و سپس دادخواست بخواهید در صورت عدم برگشت به منزل مشترک ناشزه محسوب شده و نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد .