12 آذر 1401

امکان ازدواج مرد در ایام عده زوجه وجود دارد

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ، در طلاق رجعی با توجه به ثبت نشدن طلاق در شناسنامه،در طول مدت ۳ ماه عده ، مرد میتونه فرد دیگه رو عقد کنه؟
در صورت عقد آیا اجازه از همسر اول لازمه ؟و یا همسر اول میتونه شکایت کنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ این موضوع بمانند ازدواج مجدد مرد در ایام زوجیت هست مرد برای ازدواج مجدد ب اجازه همسر اول یا دادگاه نیاز دارد در عیر اینصورت برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌شود لیکن ازدواج مجدد مرد در ایام عده بمانند ازدواج او در ایام زندگی مشترک بدون اذن زوجه یا دادگاه وصف مجرمانه ندارد و نمی‌توان شکایتی از او مطرح نمود صرفا برای زن ب استناد عسر و حرج حق طلاق ایجاد میشود که.با توجه ب وقوع طلاق رجعی و اتمام رابطه زوجیت این امر نیز تاثیر چندانی ندارد موید باشید