12 آذر 1401

سفته و عواقب ان و نکات مهم آن

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در دفتر املاک کار میکنم ازم ۵۰۰ میلیون سفته می خوان بعدا ۳ سال کار در همین دفتر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر لطفا دقت کنید مبلغ سفته جای تامل دارد مگر در آمد شما و عایدی املاک چقدر است ولی اگر مایل به دادن سفته هستین این نکات را رعایت کنید یک تاریخ صدور را نزنید دو اسم شخص را بنویسید در وجه حامل نباشد سه بابت تضمین ذکر شود چهار در قرارداد به سفته اشاره شود پنج کپی از سفته فراموش نشود