13 آذر 1401

ارث بردن از فرزندان...

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدربزرگم۲همسره بود،مادرپدرمAوزن دومB Aفوت کرد لزا پدربزرگم ازاوارث میبردولی انحصاروراثتی نکردند.پدربزرگم فوت کرد آیادخترانBاز۱ارث میبرند؟ *پدربزرگم بدون طلاقAباBازدواج کرد.وتاآخرباهردوهمسربود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی بدوا اموال A فی مابین ورثه تقسیم و سهم پدر بزرگ در اموال ایشان قرار می گیرد سپس کلیه ورثه پدربزرگ اعم از B وفرزندان B وA هریک هریک سهم خود را به نسبت می برند