13 آذر 1401

الزام به تمکین و مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | تمکین
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر من پرونده تهدید به قتل وتوهین وضب وجرح داره که ضرب وجرحو تبرئه شده اما بابت توهین وتهدید ۱۶ تومن جریمه وچهل ضربه شلاق داره .با توجه به اینکه خودش گفته گمشو از خونه برو وتمام جهیزیه تو ببر الان درخواست تمکین کرده .میتونه به این دلیل مهریهدمو نده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی مهریه در هر صورت پس از انعقاد عقد متعلق شماست و عدم تمکین صرفا مانع تعلق نفقه به زوجه می باشد. در جلسه رسیدگی با استناد به پرونده های کیفری اولا خوف ضرر جانی و شرفی و ثانیا با شهادت شهود اخراج و بیرون نمودن شما از منزل را اثبات نمایید تا دادخواست ایشان رد شود