13 آذر 1401

حقوق مربوط به سرقفلی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود و احترام :
سالها قبل سرقفلی مغازه ای را از مرحوم پدرم با کسب توافق از مالک اصلی ملک با تنظیم قرارداد عادی خریداری نمودم متاسفانه مالک جدید (با سوءاستفاده از فوت مالک اصلی )از تنظیم قرارداد رسمی برای اینجانب و دیگر کسبه خود داری می ورزد .
با توجه به سالخوردگی شهود قرارداد آیا میتوان از شاهدین قرار داد عادی مذکور استشهادت نامه محضری (یا اقرار نامه و یا ....؟) تنظیم نمایم؟راهنمایی بفرمایید راهکار چیست ؟
با قدردانی وتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر کاربر گرامی بهتر است دعوای مربوط به الزام به تنظیم سند رسمی را طرح نمایید و از شاهدین استفاده نمایید چون صرف اقرار یا شهادت شهود سند عادی را رسمی نمی نماید