13 آذر 1401

سوال در خصوص سهم مشاع شرکا

دسته بندی : حقوقی | املاک
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
زمینی دار ای سه مالک که هر کدام یک سند دو دنگ مشاع دارند و مشغول به ساخت میباشند . ایا نیازی به تنظیم قرارداد برای جلوگیری از مشکلات بعدی میباشد.ما الان پول در یک حساب به صورت مساوی میریزیم و خرج میکنیم . میخام بدونم که چکار باید کرد که مشکلی در زمینه تقسیم طبقات و ...پیش نیاد.آیا فقط داشتن سند دو دانگ کفایت میکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر صرف مشخص کردن سهم کافی نیست برای جلوگیری از اختلافات آینده قرارداد تنظیم کنید که در آن سهم هریک از شرکا نحوه تقسیم و ریزترین جزئیات مشخص شود بهتر است بصورت رسمی در دفاتر اسناد ثبت کنید و همچنین میتونین بجای رجوع به دادگاه از داور استفاده کنید که باید تو قرارداد قید کنید