13 آذر 1401

اخراج از منزل توسط زوج

دسته بندی : خانواده | نفقه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،وقتتون بخیر
خواهر بنده طی10سال زندگی ۲تا بچه،۶ساله مشکل دارن میگه نمیخوامت،با اینکه شوهرش نه کار میکنه
نه خرج خونه،غذا هیچی،
دست بزن،
خواهرم چندین بار اومد خونه ما ،اما شوهرش با خواهش و التماس و خواهرم خاطر بچه برگشت،///
این قضیه هارو تازه به من گفتن و الان همین موضوع نخواستن هست که تماس گرفت بیایین ببرینش، با خواهرم بلافاصله به دادگاه بریم؟
لطفاً راهنمایی بفرمائید،،،ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی پس از مراجعه و اظهار مبنی بر عدم تمایل به ادامع زندگی و اخراج زوجه از منزل با 110تماس و مراتب را صورتجلسه نمایید یا استشهادیه ای در اینخصوص تهیه نمایید سپس دادخواست مطالبه نفقه زوجه و فرزندان بطرفیت ایشان مطرح نمایید