13 آذر 1401

مهریه ونحوه دریافت آن از طریق مراجع قانونی

دسته بندی : خانواده | مهریه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من سه سال پیش با پسری قرار ازدواج داشتم سال اول عقد موقت یکساله خوندیم و مهریه ام 14 سکه بهار آزادی و یک سفر حج بود، سال دوم همون صیغه نامه رو تمدید کردیم و الان بعد از سه سال قرار ازدواج بهم خورده و آقا خرج هایی ناچیزی که این مدت کرده رو از من میخواد و تهدید به بی آبرویی کرده
سوالم اینه مهریمو میتونم ازش بگیرم؟ و اینکه این آقا و خانوادش در روستا زندگی میکنند و درظاهر زندگی ساده ای دارن ولی دراصل دوتا خونه و کلی پس انداز دارن و از اونجایی که ایشون اتباع هستن هیچکدام به نام خودشون نیست، امکانش هست که از دادن مهریه قسر دربرن؟
خودم هم اتباع هستم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام شما می توانید تمام مهریه خود را بدوا از طریق واحد اجرای اداره ثبت واسناد شهرستان محل زندگی خود به اجرا بگذارید ودر صورت نداشتن اموالی به نام زوج گواهی از اداره ثبت اسناد در این خصوص صادر میگردد والنهایه از طریق دادخواست حقوقی علیه ایشان طرح دعوی نموده وایشان را به پرداخت مهریه محکوم نمایید