13 آذر 1401

توقیف موتور بابت مهریه و....

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من اداره ثبت رفتم که بهم گفتن چون پلاک به اسمشون نیست نمیشه توقیف کرد ولی سند به اسم هست من چیزی ندارم ازموتور سند یا قالنامه هیچی دست من نیست ولی خوب شماره پلاک رو دارم همین دستم به هیچ جا بند نیست لطفاً کمک کنید یه راهی بگین من این موتور رو توقیف کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی صرف مالکیت پلاک جهت توقیف کفایت می کند تقاضای استعلام و توقیف از پلیس راهور نمایید تا پلاک مزبور توقیف گردد