13 آذر 1401

الزام به انجام تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
سازنده ای با توجه به قرارداد مشارکت در ساخت بامالک تعهداتی نموده است که به تعدادی از انها عمل نکرده است حال برای اینکه مالک الزام سازنده به انجام تک تک این تعهدات را از دادگاه بخواهد باید برای هر تعهد جداگانه دادخواست دهد یا می تواند همه را طی یک دادخواست ارائه دهد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر گرامی چنانچه تمام تعهدات بابت یک موضوع بوده و دارای منشاء واحد می باشند می توانید ابتدا از از طریق اظهارنامه و سپس از طریق دادخواست حقوقی الزام ایشان را به انجام تعهدات قراردادی بخواهید .