14 آذر 1401

اعطای وکالت جهت تعویض پلاک

دسته بندی : حقوقی | وکالت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید، بنده ماشینی رو که با مبایعه نامه به کسی فروختم رو قرار شده که بریم و سند بزنیم، ولی ایشون گفتن شما دانشجویید و سختتونه که هی بیاد و برید، میتونید برید وکالت بدید به خانومم، میخواستم بدونم خانومشون جای من برن تعویض پلاک میتونن مبایعه نامه دستی رو فسخ نکنن و برای من بعدا دردسر بشه؟ منظورم اینه شکایت کنن که ماشین من فروخته شده به شخص دیگری؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی اعطای وکالت بیع محسوب نمی گردد ولیکن در ضمن وکالت به مبایعنامه مذکور اشاره و صرفا حدود اختیارات را جهت تعویض و فک پلاک بنام خریدار ذکر نمایید. موفق باشید