14 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص اختلافات کودک در مدرسه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام پسرم ۸ سالشه تو مدرسه زنگ تفریح باهم بازی کردن دوستش خورده زمین لبش یکم باد کرده بردنشون دفتر و ناظم نصیحتشون کرده و رفتن سر کلاس بعد روز بعد مادرش اومده مدرسه که دوتا دندون جلویی پسرم شکسته و پسر من رو مقصر میدونه چون باهم بازی کردن من رفتم مدرسه گفتم میبرم درست میکنم روکش میزنم میگه نه باید پول یه رو کش اضافه هم بدی اگه نه شکایت میکنم حالا ناظم میگه اگه دندونش شکسته بود که میگفت دندونمه نه لبم دوربین مدرسه هم فیلم نگرفته که ببینم پسر من بوده کلا خانوادشون هم اصلا کوتاه نمیان بعد مدرسه میگه تو کلاس بودن تا خانم بره سر کلاس اتفاق افتاده ولی ما به چشم خودمون ندیدیم و بچه گفته لبمه که یکم ورم کرده ولی حرفی از دندون نزده برا همین مدرسه هم میگه به کارش یکم مشکوکیم اگه دندون بشکنه حداقل یکم درد میکنه نه روز بعد بیاد اطلاع بده

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام کاربر گرامی سوال شما غیر حقوقی می‌باشد لکن بخاطر اینکه پسرتون با دوستش در حال بازی کردن بودن و این اتفاق افتاده برای جلوگیری از شکایت بهتر است رضایت ایشان را جلب نمایید