14 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص تفسیر دادنامه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

خصوص اعتراض آقای عباس طالشی صالحانی فرزند حسن نسبت به قرار منع تعقيب صادره از ناحيه شعبه محترم
سوم دادياری دادسرای عمومی و انقالب بابلسر به شماره قرار 140147390006256211 ؛ دادگاه با مالحظه و بررسی
جميع اوراق و محتويات پرونده و بر اساس تحقيقات معموله دادسرا واستدالل داديار محترم در قرار نهايی صادره و با توجه
به اينکه محتويات پرونده وداليل موجود به نتيجه ای که موجب اقناع وجدانی و عليه مشتکی عنه گردد منجر نگرديده است
وتوجها به اصل برائت واينکه از ناحيه شاکی نيز دليل کافی و ايراد موجهی که موجبات نقض قرار منع تعقيب صادره را
فراهم آورد ارائه نگشته است و قرار نهايی دادسرا مطابق قوانين و مقررات و موازين قانونی صادر گرديده است مستندا به
مواد 271 ، 270 و 273 قانون آيين دادرسی کيفری مصوب 1392/12/4 ضمن رد اعتراض شاکی، قرار معترض عنه را
تاييد می نمايد رای دادگاه قطعی است. ببخشید میشه بگید رای دادگاه چی شده؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام کاربر گرامی این رای برائت هست به نفع کسی که ازش شکایت شده بوده و شاکی پرونده چون ادله کافی برای دادگاه ارائه نداده منع تعقیب خورده