14 آذر 1401

مدت زمان اظهار نظر کارشناس

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده به رای اداره کار اعتراض دادم ودر جلسه هیت نه نفره خواهان ارجاع پرونده به کارشناس رسمی دادگستری شدم البته ظاهرا باید کارشناس طبقه بندی مشاغل مینوشتم به هر حال ،الان بیست روز قبل جلسه نه نفره بود چه مدت طول میکشه به کارشناس برسه ،وچقدر زمان میبره جواب کارشناس دادگستری ورای در بیاد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام واحترام کاربر گرامی مدت زمان مزبور قابل پیش بینی نمی باشد و با توجه به حجم پرونده ها متغیر می باشد