14 آذر 1401

ملاقات فرزند و امتناع فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده چندساله از همسرم جدا شدم تو این چندسال با دخترم هیچ ارتباطی نداشته الان بعد از چند سال میخواد ببینش و دخترم ۱۵سالشه و نمیخواد ببینش واسم مزاحمت ایجاد کرده دخترم میخواد فامیلیشو عوض کنه از چه طریقی باید اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی ملاقات فرزند از جمله حقوق ایشان می باشد و عدم مراجعه طی چندسال اخیر مسقط این حق نمی باشد ولیکن امکان الزام فرزند به ملاقات نیز وجود ندارد. تا قبل از سن۱۸سالگی امکان تقاضای تغییر نام خانوادگی توسط ایشان امکان پذیر نمی باشد