اضافه بنای احداثی در آپارتمان پیش فروش متعلق به چه کسی است ؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام طبق قرادادمشارکت درساخت ،قرار شده سازنده یک واحد آپارتمان حدود 130متر بانضمام پارکینگ وانباری بصورت فیکسه در طبقه دوم و چنانچه آپارتمان در حال ساخت کم وزیاد گردد متعلق به طرف اول که من هستم می باشد و طرف دوم که سازنده هست متعهد به تکمیل واحد فوق و تا اواسط فرودین 1400 تحویل من دهد ایشان ادعا میکند که 25 متر تخلف اضافه بنا دارد من متری 6میلیون بعلاوه کمیسیون ماده 100 وعوارض را پرداخت کنم تا آپارتمان را تحویلم دهد با توجه به اینکه باید پایان کار رابگیرد وسند تفکیکی را انجام دهد من باید این درخواست رابپذیرم یاخیر لطفا راهنمایی بفرمایید . وهمچنین من قرار بوده سند به نام ایشان بزنم ولیکن این کار را هم انجام نداده ام ایا می تواند بابت عدم انتقال سند از من خسارت بگیرد.از مجوز ساخت 25 متر اضافه ساخته آیابا توجه به توضیح بالا حق گرفتن اضافه بنا را از من داد .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم جزییات قرار داد در اجرای تعهدات نهم است آنچه مسلم است آپارتمان پیش خرید شما ۱۳۰ متر است و شرط اضافه متراژ برای شما باشد به لحاظ عرفی و عملی شما باید هزینه ساخت و جرایم شهرداری را بپردازید از طرفی متراژ اضافه بنای دقیق پس از صورتمجلس تفکیکی مشخص خواهد شد فلذا در آن زمان باید هزینه محاسبه و پرداخت شود و اما در مورد تعهد انتقال سند از سوی شما ، باید به قرارداد رجوع نمایید و مطابق قرارداد عمل کنید