15 آذر 1401

تحویل وسایل توسط خواهر زوجه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
من به خارج از کشور رفتم و همسرم طلاق غیابی گرفته. حال وسایلی که متعلق به جهیزیه من است را به شرط نوشتن برگه ای که از ایشون وسایل رو تحویل گرفتم با امضا همراه با عکس از شناسنامه برای ایشون عکس بگیرم و بفرستم.
می خواستم بپرسم نوشتن و امضای این برگه نوشته شده با امضا و همراه با عکس شناسنامه مشکلی برای من ایجاد نمی کند.
قرار شده خواهرم وسایل رو تحویل بگیره و اون هم امضا کنه که وسایل رو تحویل گرفته.
ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم زمانی که ارسال نمایید به معنای تحویل میباشد احتمال اینکه زوج تحویل ندهد میباشد چرا که با این نوشته تحویل گرفته شده میتوانید نوشته را تغییر دهید وسایل را به خواهرم ...تحویل دهید