01 خرداد 1400

نتیجه عدم حضور در دفتر اسناد رسمی برای انتقال سند ؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در تاریخ اول خرداد 97 فروشنده میباست در محضر حاضر و سند ملک را انتقال میداد که حاضر نشد 6 ماه بعد اظهار نامه فرستاد که سند اماده انتقال است و من در محضر حاضر نشدم ایا فروشنده از زمان اظهار نامه که من در محضر حاضر نشدم ایا میتواند در خواست ضرر وزیان بکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر فروشنده بتواند اثبات کند که تغییر زمان انتقال سند با تراضی شما بوده است و اظهار نامه نیز بر همین اساس ارسال شده از زمان ابلاغ اظهارنامه چنانچه در قرارداد خسارت عدم انجام تعهد باشد شما به حکم دادگاه به پرداخت آن محکوم می شوید درغیر اینصورت مشمول خسارت نخواهید شد