15 آذر 1401

تعلق گرفتن عیدی و سنوات در مرخصی بعد از زایمان

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و احترام.
من از فروردین ۹۷ تا مرداد ۹۹ در یک اسایشگاه مشغول به کار بودم.
سال ۹۹ تغییر شغل دادم به یک شرکت رفتم تا آبان ۱۴۰۰ که مجددا برگشتم آسایشگاه.
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در حالیکه ۷ ماه از از شروع کارم گذشته بود رفتم استعلاجی زایمان.
الان سوالم اینه که آیا عیدی و سنوات بهم تعلق میگیره؟بیمه بیکاری چطور؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله تعلق میگیرد زیرا مرخصی شما طبق قانون و با مجوز قانونی بوده است چرا که مطابق ماده 74 قانون کار ایام استعلاجی شما به تأیید کمیسیون پزشکی سازمان تأمین اجتماعی رسیده است و جزء سوابق کار شمامحسوب می گردد.و از طرفی حسب تبصره یک ماده 76 قانون مذکور، بعد از پایان مرخصی زایمان شمابه کار سابق خود باز می گردید و این مدت با تأیید سازمان تأمین اجتماعی جزء سوابق خدمت وی محسوب می شود.وبا عنایت به ترتیبات قانونی به ایام بیماری و زایمان مورد تأیید سازمان تأمین اجتماعی عیدی و پاداش تعلق می گیرد و پرداخت آن از تکالیف کارفرمای شمامی باشد. موفق و سربلند باشید