15 آذر 1401

سوال کاربر درخصوص مطالبه حقوق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

SALAR:
سلام خسته نباشید

جناب من توی یه فروشگاه تازه تاسیس شروع به کار کردم و حدودن ۸ یا ۹ ماه کار کردم بعد به دلایلی فروشگاه رو جمع کردن کلن

۳ ماه حقوق منو نگه داشتن میگن فروشگاه کسری اورده

در واقع همه بچهایی که اونجا‌ کار میکردم ۳ ماه حقوقامونو بهمون نمیدن

هرسری میریم میگن داریم پیگیری میکنیم

فروشگاه هم زیر مجموعه یه شرکته

به ما میگن ۱۰۰ میلیون فروشگاه کسری اورده و باید اینو تایین تکلیف کنین بعد حقوقتونو بدن

ماهم همه یه پرسنل عادی بودیم

میخاستم ببینم میتونیم شکایت کنیم حقوقمونو بگیریم یا نه

میتونین بی زحمت یه راهنمایی بکنید 🙏

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله شما میتوانید بدوا یک اظهارنامه مبنی بر مطالبه حقوق خود علیه کارفرماتنظیم نماییدو در صورت عدم پاسخگویی و پرداخت حقوق خود ،علیه ایشان دعوی مطرح نمایید. موفق و سربلند باشید