15 آذر 1401

تعیین دیه مهره های کمر

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۲ ماه پیش تصادف کردم طرف مهره های کمرش شکسته و گواهینامه نداشتم دیه اش چقدر میشه یکی به من گفت ۶۸دمیلیون کلا یا بیکاری طرف دوباره میگیرن یا نه با ۶۸ تومان تمان میشه مهره کمرش شکسته و عمل کرده خوب شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر نداشتن گواهینامه خود مجازات جداگانه دارد دیه شکستن ستون فقرات و دیه شکستگی مهره کمر با عمل جراحی که بدون عیب درمان شود، موجب یک دهم دیه کامل است." بنابراین، مبلغ دیه شکستن ستون فقرات سال 1401، که در صورت درمان بدون عیب و نقص، باید توسط مسئول پرداخت دیه داده شود، با توجه به نرخ دیه سال ۱۴۰۱، برابر با 60 میلیون تومان می باشد. دیه شکستن ستون فقرات و دیه شکستگی مهره کمر با عمل جراحی که بی عیب درمان شود، ولی موجب از بین رفتن یکی از منافع گردد، مانند از دست دادن توانایی راه رفتن یا نشستن یا توان جنسی یا کنترل ادرار، موجب دیه کامل، برای عوارض وارد شده است که بر اساس نرخ دیه سال ۱۴۰۱، برابر با 600 میلیون تومان می باشد.