15 آذر 1401

فروش اموال غیرمنقول مولی علیه توسط قیم

دسته بندی : حقوقی | املاک
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر پدر بنده محجور می باشد و قیم آن مادرم است که خانه پدرم رو به صورت وکالتی فروخته خریدار بعد از گرفتن سند تک برگ امکان انتقال به خود را نمی دهند . بایستی الان چیکار کنیم تا بتونیم سند بزنیم با تشکر فراوان

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی مطابق ماده ۱۲۴۱ قیم اختیار معاملات غیر منقول (ملکی و..) را ندارد یعنی نمی تواند اموال غیرمنقول مولی علیه را بفروشد و یا به رهن بگذارد یا معامله کند که در نتیجه آن خود مدیون مولی علیه شود مگر با لحاظ غبطه مولی علیه و تصویب دادستان .بنابراین قیم معاملات زیر را تنها به شرط تصویب دادستان می تواند انجام دهد و شما میتوانید از دادستانی مجوز بگیرید و اقدامات بعدی را انجام دهید. موفق و سربلند باشید