16 آذر 1401

سوال کاربر درخصوص باطل شدن رای

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، خواهر من بصورت غیابی رای طلاق گرفتن و بعد از ۶۰ روز از ابلاغ حکم که هیچ اعتراضی از طرف همسرشون نشد، طبق قانون، طلاق رو توسط وکیلشون در محضر معتبر در شناسنامه اشون ثبت کردن ایشون و همسرشون هر دو ساکن خارج از کشور هستن. می خواستم بدونم آیا بعد از ثبت طلاق در محضر همسرشون می تونن به رای طلاق اعتراض کنن و طلاق رو باطل کنن و این چه شرایطی داره و این‌که همسرشون یه پرونده ی عدم تمکین و بعد درخواست ازدواج مجدد قبلا باز کرده بودن و چند وقت بعد از ثبت طلاق در محضر رای اون پرونده ابلاغ شد که به همسرشون اجازه ازدواج مجدد داده شده . آیا نیازی هست ما به رای این دادگاه اعتراض بزنیم البته اگه رای دادگاه طلاق قابل باطل شدن باشه شاید این یکی هم اهمیت داشته باشه ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیر رأی صادره طلاق باطل نمیشودمگر اینکه شرایط مقرر در قانون رعایت نشده باشدو طلاق باطل ثبت شده باشد که در این صورت زوج می ­توانند تقاضای ابطال ثبت واقعه طلاق را از دادگاه بخواهند. موفق و سربلند باشید