16 آذر 1401

تعلق مهریه از حقوق همسر

دسته بندی : خانواده | مهریه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید، همسرم 10 ساله که از خانم قبلیش توافقی طلاق گرفتن و جدا شدن، فرزندی نداشتن، همسر سابقشون عین همین 10 سال رو داره مهریه میگیره، همسرم کارمند هستن و هر ماه یک چهارم از حقوقشون کسر میشه، من الان دارم زندگی میکنم و ۲تا بچه دارم و می‌خوام مهریمو بزارم اجرا، میخواستم بدونم از این یک چهارم به منم میدن یا نه، و اینکه چقدر بهم تعلق میگیره، چون بچه دارم بیشتر از اون خانم بهم میدن یا نه بچه تاثیری نداره، یا اینکه تبدیل به یک هشتم حقوق میشه بی زحمت اگر میشه کامل برام توضیح بدید ممنون میشم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام وقت بخیر برای مهریه اگر همسر شما اموال دیگری دارند میتوانید توقیف نمایید مهریه از کلیه اموال همسر قابل توقیف است و اگر اموالی ندارند از حقوق کارمندیشان کسر میشود و وجود فرزند ربطی به مهریه ندارد که برای شما بیشتر باشد چون به فرزندان شما نفقه تعلق میگیرد مهریه حق شخصی شماست نه فرزندانتان.