16 آذر 1401

آیا از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنم؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یعنی از دفتر قضایی شکایت بکنم ؟چون من هیچی ندارم از موتور فقط شماره پلاک که اونم به اسم خودش نیست همین
متن شکایت من باید چی باشه چی بگم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید تمامی اوراق قضایی برای طرح موضوع دعوا در محاکم از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت می‌شوند و ب مرجع ذیصلاح جهت رسیدگی ارسال می‌گردند برای اثبات مالکیت اصولا می‌بایست دادخواست ب ثبت رساند یا در بحث مطالبه مهریه اگر از ثبت نتیجه نگرفتید در نهایت با طرح دعوا در دادگاه و از طریق اجرای احکام با اثبات مالکیت ممکن هست برای نگارش و تنظیم اوراق قضایی با توجه ب ماهیت تخصصی آن می‌بایست از طریق قسمت در خواست های حقوقی سایت ب احدی از متخصصین پیشنهاد دهید موید باشید