16 آذر 1401

انتقال چک پس از واخواست

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام چکی از مشتری دریافت کردم که در وجه شخص دیگری بود ایشان چک را به شخص دیگری که من مدنظرم بود منتقل کردند چک در موعد بعلت عدم موجودی برگشت زدند. من پول را نقد پرداخت کردم و چک را دریافت کرذم و ایشان هم بنام من ثبت کرد من شکایت حقوقی تنظیم کردم که بعلت زیر رد شد؟ آیا من باید مراجعه کنم به بانک صادر کننده چک و تقاضای همچین سندی کنم؟
سلام
دادخواست در زمان 1401/09/14-11:03 از مجتمع دادگاههاي حقوقي شهرستان رشت به 98325032 به دلیل ( با توجه به اينکه خواهان همان برگشت زننده چک مي باشد و ليکن چک در وجه کس ديگر بوده لذا لازم است از بانک مربوطه سند انتقالي اخذ و اسکن و ارسال گردد.) برگشت داده شد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز بله به دلیل اینکه پس از برگشت چک توسط دارنده شما لاشه چک را جهت وصول دریافت نمودید و چک در سامانه به نام شما انتقال داده نشده لذا می بایست سند مذکور را از بانک محال علیه دریافت و به دادگاه ارائه نمایید .