16 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص طلاق و حضانت و ملاقات

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شب بخیر من و همسرم می‌خوابم جداشویم و من زوج هستم دوفرزند پسر داریم نه سال و هفت ساله حق طلاق را به خانمم دادم مهریه را بخشیده و حق حضانت فرزندان با من است الان دادنامه برامون اومده حکم بعداز قطعیت یه ماه تایم داریم جدابشیم من میتونم نرم دفترخانه برای ثبت امضا ؟و اجازه این رو دارم حق ملاقات فرزند را ندم یا ی روز درهفته به صورت ساعتی باش فقط
و اگر لازم هست کاری کنم بهم کمک کنید ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ در خصوص سوال شما اولا اگر زوجه مستند ب وکالت در طلاق برای طلاق اقدام نموده و حکم گرفته عدم حضور شما تاثیری در جاری شدن صیغه طلاق و ثبت آن ندارد و زوجه با وکیل مع الواسطه می‌تواند برای پیشبرد امور مطروحه اقدام کند ثانیا موضوع حضانت از ملاقات فرزندان جداست ملاقات حق و تکلیف ابوین هست و امکان ممانعت از آن وجور ندارد هکذا این امر وصف کیفری دارد بهرحال موارد مربوط ب ملاقات و مکان و زمان تابع توافق طرفین هست و اصولا در دادنامه طلاق تعیین تکلیف می‌شود اگر هم نشد و بین زوجین اختلافی حادث گردد می‌بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح دعوا شده تا دادگاه خانواده تعیین تکلیف نماید موید باشید