16 آذر 1401

راهکار های طلاق از طرف زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یه خانم هستم ۲۴سالمه باشوهرم مشکل داریم میخوام جدا شم خواستم ببینم اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی وقت شما بخیر توصیه بنده به شما در مرحله اول مراجعه به مشاور خانواده به همراه همسر خود برای حل مشکل می باشد و در مرحله بعد اگر شما وکالت در طلاق دارید خود میتوانید برای طلاق اقدام نمایید ، وگرنه باید یکی از شروط 12 گانه مندرج در سند ازدواج محقق گردد تا شما بتوانید طلاق بگیرید و یا با همسر خود جهت طلاق توافقی به توافق برسید. موفق باشید