17 آذر 1401

فروش یک ملک به دو نفر

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من 1سال پیش خونه ای خریدم که داخل ملک مستاجر سکونت داشت پس از پایان مدت قرارداد ملک برای تحویل ملک که مراجعه کردم متوجه شدم ابن خونه همزمان به من و شخص دیگری فروخته شده است
میشه راهنماییم کنید که چه کاری باید انجام بدم برای شکایت از فروشنده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر معامله ی شما قبل از معامله با شخص دیگر صورت گرفته می توانید به دلیل انتقال مال غیر از فروشنده شکایت نمایید.