17 آذر 1401

مشاعات آپارتمان و پرداخت شارژ ساختمان

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
جواد قدرتی صدقیانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
سوال در خصوص تصمیم گیری در مورد مشاعات ساختمان مسکونی مانند پارکینگ
ما در یک مجتمع مسکونی 10 واحدی ساکن هستیم. طبق سند هر واحد دارای یک پارکینگ اختصاصی میباشد. فضای پارکینگ مجتمع برای پارک 4 ماشین اضافه در قسمتهایی به جز پارکینگ سندی هر واحد (قسمت مشاع پارکینگ) جا دارد. در حال حاضر با موافقت 9 واحد از مالکین - که صورتجلسه آن نیز موجود است- واحدهایی که ماشین اضافه دارند (از جمله خود من) در قسمتهای مشاع پارکینگ پارک میکنند. فقط یک واحد مخالف است که به دلیل مخالفت با این مصوبه از پرداخت کلیه هزینه های مشترک ساختمان خودداری میکند.
از آنجا که بر اساس ماده 6 قانون تملک آپارتمانها، تصمیمات مربوط به قسمتهای مشترک ساختمان به اکثریت آراء مالکینی است که بیش از نصف مساحت تمام قسمتهای اختصاصی را مالک باشند. لطفاً در خصوص نحوه تعامل با فرد مذکور راهنمایی فرمایید. آیا ایشان میتواند علیرغم موافقت اکثریت مالکین با مصوبه مذکور مخافت کرده و از پرداخت هزینه ها امتناع کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نظر ایشان مخالف قانون تملک آپارتمانها بوده و مدیر ساختمان می تواند به استناد این قانون اظهارنامه به این مالک بفرستد و در صورت عدم پرداخت اجراییه صادر نماید