17 آذر 1401

بیرون کردن زوجه از خانه

دسته بندی : خانواده | نفقه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود، وقت بخیر من با شوهرم بحث کردم رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم تمام جهیزیه ای که خودش خریده رو برده حتی مواد غذایی رو برده به من گفت برو طلاق بگیر من الان باید چکار کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اخراج زوجه از خانه توسط زوج ، عواقب حقوقی و کیفری در پی دارد . به لحاظ حقوقی ، زن می تواند به دلیل عسر و حرج ، درخواست طلاق نماید و به لحاظ کیفری ، از آن جهت که مرد ، همسر خود را از منزل بیرون کرده است ، می توان به جرم ترک انفاق ، در دادسرا از وی شکایت نمود . لذا حکم بیرون کردن زن از منزل ، ایجاد حق طلاق برای زن و یا حبس و زندانی شدن مرد می باشد . بنظرم بهتره فورا اقدام نمایید که همسرتان به ناحق حکم عدم تمکین نگیرد