18 آذر 1401

سوال در خصوص طلاق از طرف زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شوهرم میخاد منو طلاقم بده ولی من بخاطر دخترم نمیخواهم ک ازش جدا بشم ‌ تورو خدا کمکم کنید نمیتونم بدون دخترم نفس بکشم باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر همسرتون برا اینکه بتونه شمارو طلاق بده باید تمام حقوق مالی شمارو پرداخت کنه یا اینکه باهاتون توافق داشته باشه حضانت دختر بچه هم تا سن ۷ سالگی با مادر و تا ۹ سالگی با پدر و از ۹ سالگی ببعد به اختیار و انتخاب خود بچه هست. جهت راهنمایی بهتر توصیه میشود از مشاوره تلفنی استفاده کنید