18 آذر 1401

هدایای مربوط به دوران نامزدی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تازه عقد کردم چندماهی میشه الان دختره میگه پیشمانم ازکارم دودلم طلاق می‌خوام وما حتی تاحالا باهم تنهاهم نبودیم یعنی خانوادش حتانمیرارن تنها بیاد خونه ما یا فامیلی کسی ومنم کلی طلا وخرج های دیگه کردم طلاق بخواد ومن طلاق ندم آیا میتونم یا طلاق بدم من میتونم هرچی که دارم ازپس بگیرم یانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر هدایای مصرف شدنی مثل لباس را نمی توانید پس بگیرید ولی هر آنچه که مصرف نشدنی باشند مثل طلا را میتوانید پس بگیرید اما در خصوص طلاق در کشور ما طلاق به درخواست مرد بدون هیچ دلیل خاصی امکان دارد پذیرفته شده است و مرد برای طلاق دادن همسرش صرفا می بایست تمام حقوق مالی زوجه را به او بپردازد و نیاز به داشتن دلیل محکمه پسند برای جدایی و طلاق دادن زن ندارد و حتی مخالفت زن هم در طلاق از جانب مرد بی تاثیر است . اما در طلاق به درخواست زن این گونه نیست که زن بدون داشتن دلیل محکمه پسند بتواند طلاق بگیرد ، زن برای درخواست طلاق از دادگاه خانواده یا گرفتن طلاق باید عسر و حرج خود را که مصادیق مختلفی دارد به دادگاه خانواده محل سکونت خودش یا محلی که شوهر در آنجا اقامت دارد اثبات کند یا اینکه حق طلاق یا همان وکالت در طلاق داشته باشد در این صورت می تواند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کند و دادخوست طلاق به درخواست زوجه را تنظیم و ثبت کند تا از آنجا برای دادگاه خانواده ارسال شود .