18 آذر 1401

منقضی شدن مهلت قرار داد و عدم سو استفاده از آن در جهت ایفای تعهدات

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

منظور از بند انقضای مدت قرارداد رافع مسئولیت ها و تعهدات طرفین نخواهد بود یعنی چه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی یعنی با تمام شدن مهلت قرارداد، مسئولیت و تعهدات طرفین تمام نمیشود، پا برجا هستند و طرفین بعد از این تاریخ نیز میبایست تعهدات خود را ایفا نمایند . موفق و سربلند باشید